kupiłem jakieś Roadhouse, podobno porównywalne do serii i czekam aż się moje skończą
Climatronic zaczął grzać!!!
Zwiń
X
-
Climatronic zaczął grzać!!!
Witam, do wczoraj klima chodizła okey. Poprzedni właściciel mówił, że wymieniał w tym roku czynnik. Wczoraj wieczorem wymieniłem filtr powietrza i paliwa. Czy może to mieć coś wspólnego? Po wymianie f.paliwa nie mogłem dość długo odpalić, dopiero jakwlałem do niego paliwo to odpaliła. A dzisiaj klima nie chłodzi, zaglądałem do wentylatorów- się kręcą. [/i]Pzdr Mariusz
Zamieszczone przez gisamaCzy może to mieć coś wspólnego?
a czy slychac zeby sie sprezarka zalaczala? I (jesli tak), czy przewody klimy robia sie chlodniejsze?nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Wybrałem się do gościa zajmującego się klimą. I chyba "ze strachu" klima zaczęła działać, tak, że do gościa już nie pojechałem. Kilkakrotnie wyłączałem zapłon i za każdym razem działa! Przed jazdą sprawdziłem bezp. 16 i 25 (to z forum), ale były całe oraz poruszałem 3 zielonymi bezpiecznikami przy akumulatorze (też z forum). Tak, że nie wiem co to było, w piątek wybieram się do Rumii na diagnostykę (gość się nazywa Pol) to może coś wyjdzie.Pzdr Mariusz
-
Sigma_74
-
gisama, a przycisku ECON czasem ktos przez przypadek nie nadusil?
Mialem taka sytuacje w ASO, oddalem auto z wlaczona klima, jakis mechanik wlaczyl przez przypadek ECON zwiekszyl sile nawiewu, napis ECON zniknal i zawolal mnie ze klima nie dziala i ze zmieniamy czynnik, wsiadlem z nim nacisnalem przycisk AUTO i z kratek powialo przyjemnym chlodem :-) wiec powiedzialem ze nie zmieniamy.
Nastepnym razem jezeli taka sytuacja sie przytrafi to zrob tak, wcisnij econ i zrob na LO jak wtedy bedzie lecialo cieplo to napewno cos jest "nie tak", ale ja obstawial ze miales wlaczone ECON :P:: O1 AXR Kombi
Komentarz
-
Komentarz