Climatronic zaczął grzać!!!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kugel12
    Classic
    • 2007
    • 31

kupiłem jakieś Roadhouse, podobno porównywalne do serii i czekam aż się moje skończą
  • gisama
    Ambiente
    • 2006
    • 118

Witam, do wczoraj klima chodizła okey. Poprzedni właściciel mówił, że wymieniał w tym roku czynnik. Wczoraj wieczorem wymieniłem filtr powietrza i paliwa. Czy może to mieć coś wspólnego? Po wymianie f.paliwa nie mogłem dość długo odpalić, dopiero jakwlałem do niego paliwo to odpaliła. A dzisiaj klima nie chłodzi, zaglądałem do wentylatorów- się kręcą. [/i]
    Pzdr Mariusz

Komentarz

• Jabar1975
      RS
      • 2006
      • 3331

Zamieszczone przez gisama
      Czy może to mieć coś wspólnego?
      Nic
      a czy slychac zeby sie sprezarka zalaczala? I (jesli tak), czy przewody klimy robia sie chlodniejsze?
      nasza droga: www.wpzs.pl

Komentarz

• gisama
        Ambiente
        • 2006
        • 118

Wybrałem się do gościa zajmującego się klimą. I chyba "ze strachu" klima zaczęła działać, tak, że do gościa już nie pojechałem. Kilkakrotnie wyłączałem zapłon i za każdym razem działa! Przed jazdą sprawdziłem bezp. 16 i 25 (to z forum), ale były całe oraz poruszałem 3 zielonymi bezpiecznikami przy akumulatorze (też z forum). Tak, że nie wiem co to było, w piątek wybieram się do Rumii na diagnostykę (gość się nazywa Pol) to może coś wyjdzie.
        Pzdr Mariusz

Komentarz

• leszekmw
          RS
          • 2005
          • 5356

chyba zbieg okoliczności , według mojej :wink:
          O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
          GVI 1.4TSI
          LANCIA YPSILON 1.2 MPI
          tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI

Komentarz

według mnie też ...

Komentarz

• Pulse
              Rider
              • 2006
              • 461

gisama, a przycisku ECON czasem ktos przez przypadek nie nadusil?
              Mialem taka sytuacje w ASO, oddalem auto z wlaczona klima, jakis mechanik wlaczyl przez przypadek ECON zwiekszyl sile nawiewu, napis ECON zniknal i zawolal mnie ze klima nie dziala i ze zmieniamy czynnik, wsiadlem z nim nacisnalem przycisk AUTO i z kratek powialo przyjemnym chlodem :-) wiec powiedzialem ze nie zmieniamy.
              Nastepnym razem jezeli taka sytuacja sie przytrafi to zrob tak, wcisnij econ i zrob na LO jak wtedy bedzie lecialo cieplo to napewno cos jest "nie tak", ale ja obstawial ze miales wlaczone ECON :P
              :: O1 AXR Kombi

Komentarz

• gisama
                Ambiente
                • 2006
                • 118

Włączone miałem oczywiście na auto, oczywiście próbowałem różnych ustawień, ale tyle już wiem, że musi być autu. Jadę dziś wieczorem nad morze do córki na 20-tkę to zobaczę, czy nadal wszystko okey.
                Pzdr Mariusz

Komentarz

Pracuję...